keskiviikko 10. kesäkuuta 2009

Tilat unessa


Oij. Viime yön nukuin hyvin, mutta tuo kummallinen kello, joka aamuisin herättää ja sen vieläpä itse, laitan herättämään..


Kummallista.. ja miksi? Mielestäni ihmisen ei pitäisi herätä silloin, kun hän vielä haluaa nukkua.


Mikään muu eläin ei mene nukkumaan silloin, kun ei vielä väsytä ja herää silloin, kun vielä haluaisi nukkua.. ihminen!



No niin:


Unessa tilat


Kun näkee jonkin mielenkiintoisen unen, joka askarruttaa mieltä, keskittyy helposti vain tapahtumiin ja niihin liittyviin asioihin. Kulissit / tilat ovat myös hirvittävän tärkeitä huomioida.


esim.


Tyttö lentää ja tekee piruetteja korkealla ilmassa, myös muut huomaavat riemun. On kirkas, tuuleton sää. Nainen saapuu paikalle moittien tyttöä, että eikö hän ymmärrä, mitä ihmiset tekevät hänelle huomattuaan, että hänellä on tämmöinen erikoistaito. Tytön on vaikeaa lentää. Hän sotkeutuu sähköjohtoihin. Ulkotilat muuttuvat sisätiloiksi. Tyttö laskeutuu maahan häpeillen.


Avoin paikka voi tarkoittaa vapautta tai vapautumista, myös paljastumista tai paljastamista. Se voi olla paikka tanssille tai rentoutumiselle, unelmille, rakkaudelle ja rehellisyydelle.


Huoneet, suljetut tilat ja muut sellaiset voivat tarkoittaa esim. johonkin asiaan rajoittumista, pelkoja, piiloutumista, loukussa olemista, turvautumista, ahdistusta..


Mennä ulkotilasta sisätilaan, pelätä tai pelästyä.

Mennä sisätilassa pienempään sisätilaan, ahdistua asiasta enemmän jne.

tai mennä sisätilassa suurempaan sisätilaan, nähdä asiaa hieman paremmin jne.


Huomatkaa kuitenkin, että totuuteni, eivät välttämättä ole Sinun totuuksiasi. Maailmassa on yhtä monta tulkintaa, kuin on ihmistä tulkitsemassa. Luulen kuitenkin, että en ole hirveän erikoinen tässä asiassa ja pohjustan tulkintaani myös kysymyksellä: Miksi ihmiset haluavat ison talon?

2 kommenttia:

  1. Minä näin ennen usein unia, joissa kuljin matkalaukun kanssa sokkeloisissa kerrostaloissa ja välillä kadulla. Hassua, että sellaisilla matkoilla en ole ollut enää pitkiin aikoihin.

    VastaaPoista
  2. Hei!

    Ylläpidämme terveysportaalia osoitteessa http://www.terveyskeskus.fi . Haemme jatkuvasti Internetistä hyviä blogeja, joita haluamme suositella lukijoillemme. Blogit esitetään aiheen mukaisina linkkilistoina.
    Haluaisimme nyt lisätä palveluumme linkin sinun blogiisi. Blogiasi ei ole vielä laitettu esille, joten voisitko laittaa viestiä palvelumme Webmasterille, jos haluat että linkki blogiisi julkistetaan sivustollamme.

    Löydät em. osoitteesta Palaute-linkin, jonka kautta voit lähettää vastauksesi Webmasterillemme.

    Terveisin
    Terveyskeskus.fi:n Webmaster

    VastaaPoista